زندگی برای کسانی که فکر می کنند یک کمدی و برای کسانی که احساس می کنند یک تراژدی است./هوراس والپول
۱۴۰۳/۲/۳۱
» تله تایپ » الزام درج اثر انگشت روی تعرفه رای در برخی شعب رای‌گیری برداشته شد
تاریخ انتشار : 2020/02/21 - 10:50
 کد خبر: 93672
 146 بازدید

الزام درج اثر انگشت روی تعرفه رای در برخی شعب رای‌گیری برداشته شد

ثبت اثر انگشت رای دهنده‌ها در فرآیند انتخابات در شعب اراک، کمیجان و خنداب الزامی نیست و مردم تنها با در دست داشتن شناسنامه و ارایه شماره ملی یا کارت ملی می‌توانند تعرفه رای خود را در صندوق بیندازند.

الزام درج اثر انگشت روی تعرفه رای در برخی شعب رای‌گیری برداشته شد

 

خبرنگاران ایرنا در برخی استان از برداشته شدن الزام درج اثر انگشت روی برگه رای در برخی شعب رای گیری به منظور حفظ بهداشت و جلوگیری از انتشار ویروس کرونا خبر دادند.

از صبح امروز جمعه دوم اسفند کار رای گیری انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در سراسر کشور آغاز شده و از استان هایی چون قم، خراسان جنوبی، خراسان شمالی، کرمانشاه، لرستان، سمنان، آذربایجان شرقی، یزد، ایلام و مرکزی خبر رسیده که الزام ثبت اثر انگشت روی برگه رای برداشته شده است و این کار اختیاری است.

به گفته حسین بختیاری فرماندار شهرستان اراک، ثبت اثر انگشت رای دهنده‌ها در فرآیند انتخابات در شعب اراک، کمیجان و خنداب الزامی نیست و مردم تنها با در دست داشتن شناسنامه و ارایه شماره ملی یا کارت ملی می‌توانند تعرفه رای خود را در صندوق بیندازند.

محمود ثمینی رییس ستاد انتخابات لرستان در این باره گفت: با توجه به توافق ستاد انتخابات کشور و شورای نگهبان به منظور پیشگیری از شیوع کرونا اخذ اثر انگشت با استامپ در انتخابات دوم اسفند الزامی نیست و بنابراین با توجه به این تصمیم مردم می توانند بدون هیچگونه دغدغه و نگرانی از شیوع کرونا ویروس با حضور در شعب اخذ رای در این حماسه بزرگ مشارکت کنند.

طبق گزارش میدانی خبرنگار ایرنا از سمنان، در یکی از شعب اخذ رای اثر انگشت گرفته می شود ولی در مسجد دیگر گرفتن اثر انگشت اختیاری است و برخی افراد اثر انگشت را روی تعرفه ثبت نمی کنند.

همچنین فرماندار بیرجند اعلام کرده که ستاد انتخابات در اطلاعیه ای اعلام کرده استفاده از استامپ و اثر انگشت اختیاری است.انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و نخستین میان‌ دوره‌ای پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری امروز -جمعه -دوم اسفند در ۲۰۸ حوزه انتخابیه – ۶ هزار و ۱۱۲ شعبه شهری، ۵۷۷ شعبه روستایی و ۴۶۱ شعبه سیار اخذ رای- برای تعیین ۲۹۰ نماینده مجلس شورای اسلامی و ۵ حوزه انتخابیه برای تعیین ۷ نماینده مجلس خبرگان رهبری برگزار می‌شود.

۵۷ میلیون و ۹۱۸ هزار و ۱۵۹ نفر واجد شرایط رای دادن و ۲ میلیون و ۹۳۱ هزار و ۷۶۶ نفر رای اولی هستند.


برچسب ها : ,
دسته بندی : تله تایپ , خبر داغ , سیاسی
ارسال دیدگاه