- دریافت پول برای ثبت نام در مدارس دولتی؛ ممنوعیتی که روال است
- رمزارز دیجیتالی که ۸۰۰ درصد رشد ثبت کرد
- «الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول»؛ مردم چه کاری باید انجام دهند؟
- تبلیغات نامزدهای راه یافته به دور دوم آغاز شد
- ادامه جستجو برای یافتن پیکر کارگران در معدن شازند اراک
- آژانس انرژی اتمی: ایران چهار آبشار سانتریفیوژ جدید در فردو نصب کرد
- نتایج نهایی انتخابات ریاست جمهوری / انتخابات به مرحله دوم کشیده شد / پزشکیان – جلیلی ، جمعه آینده
- خبرهای خوبی از احسان علیخانی و جوکرش به گوش نمیرسد!
- فردوسیپور و رفقا اینبار صداوسیما را فیتیلهپیچ کردند
- استان تهران رکورددار ازدواج و طلاق در سال گذشته
- تعویض ۵۱ پله برقی تهران/ ساخت پلهای رمپی عابرپیاده در بزرگراهها
- سقوط عرضه اولیه سهام جهانی
- قوانین جدید در حوزه رمزارزهای دیجیتال
- بریتانیا جلوتر از پیشبینیهای اقتصادی
- اوجگیری تورم ژاپن
» خبر داغ
» باقلوا یزدی را در منزل تهیه کنید!
تاریخ انتشار : 2019/09/03 - 12:01
باقلوا یزدی را در منزل تهیه کنید!
در سراسر دنیا و ایران عزیز همه شیرینی باقلوا یزدی را میشناسند، ولی خوب این شیرینیهای اصیل فقط در شیرینی فروشیها تهیه میگردد، ولی ما میتوانیم راز تهیهکردن باقلوا یزدی اصیل را به شما بگوییم.
![باقلوا یزدی را در منزل تهیه کنید!](https://tadbiretazenews.ir/wp-content/uploads/1505891_280-400x330.jpg)
مواد لازم
مایه داخل باقلوا
پودر پسته یا بادام ۳۰۰ گرم
پودر قند ۱۵۰ گرم
هل ۱/۲ قاشق غذا خوری
شربت باقلوا
شکر ۵۰۰ گرم
آب ۲ لیوان
گلاب ۱/۲ لیوان
مواد لازم لواش باقلوا
تخم مرغ (زرده) ۲ عدد
روغن مایع ۳ قاشق سوپ خوری
بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق مربا خوری
شیر ۱ استکان
کره ۱۰۰ گرم
نمک به مقدار لازم
گلاب به مقدار لازم
آرد سفید به مقدار لازم
طرز تهیه
مرحله اول: مایه داخل باقلوا
پودر بادام یا پسته را با پودر قند و هل، خوب مخلوط کنید و آن را نگه دارید.
مرحله دوم: شربت باقلوا
شکر را با آب مخلوط کنید و روی آتش بگذارید. زمانی که جوش آمد و کمی غلیظ شد.
گلاب را اضافه کنید و پس از چند جوش شربت را از روی اجاق بردارید. از صافی رد کنید و نگه دارید تا در زمان لازم از آن استفاده کنید.
مرحله سوم: لواش باقلوا
بیکینگ پودر و نمک را در شیر حل کنید.
روغن و زردههای تخم مرغ را مخلوط کنید.
شیر را به آن اضافه و خوب مخلوط کنید.
آرد را الک کنید و کم کم به مایع موجود اضافه کنید تا جایی که خمیرحاصله به دست نچسبد. خمیر را در کیسه نایلونی گذاشته و بگذارید یک الی ۲ ساعت بماند.
مرحله چهارم: آماده سازی باقلوا
از خمیر گلولهای به اندازه یک نارنگی بردارید، به وسیله وردنه آن را کاملا نازک کنید.
جعبهای فلزی (یا ظرفی که قابل استفاده در فر باشد) را انتخاب کنید و خمیر را کف آن پهن کنید.
لواش دوم را به همین ترتیب پهن کنید و روی لایه اول لواش قرار دهید؛ سپس مایع میان باقلوا که محتوی بادام یا پسته است را روی ۲ لایه خمیر پهن کنید و با دست کاملاً فشار دهید. سپس با دست کمی گلاب را روی لایههای مواد بپاشید.
مجددا یک لواش دیگر را باز کنید، با وردنه خوب نازک کنید و روی مواد قرار دهید. سپس کنارههای اضافی خمیرهای لواش را با کارد جدا کنید و کل مواد را به صورت لوزی یا مربع برش دهید.
کره را داغ کنید و روی شیرینی بریزید.
پس از آنکه کره کاملاً جذب شیرینی شد، جعبه باقلوا را در قسمت پائینی فری که قبلا با حرارت ۳۵۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه گرم شده، قرار دهید و سپس۱۰ الی ۱۵ دقیقه، شیرینی را در پنجره بالایی قرار دهید تا روی باقلوا طلایی رنگ شود.
پس از خارج کردن باقلوا از فر، شربت تهیه شده را کم کم روی آن بریزید تا کاملاً جذب شیرینی شود. بگذارید شیرینی سرد شود.
در صورت تمایل میتوانید مجددا کمی شربت به تدریج روی باقلواها بریزید.
برچسب ها : باقلوا , خانگی , طرز تهیه , یزدی
دسته بندی : خبر داغ , مطالب خواندنی
![](https://tadbiretazenews.ir/dl/بنر.jpg)
آخرین اخبار
ارسال دیدگاه
آخرین خبرمطالب بیشتر