- 6 نکته درباره آخرین مناظره : از 60 درصد قلابی جلیلی تا 60 درصد واقعی پزشکیان
- بحران آب شدت گرفت ؛ تبخیر آب در ایران سهبرابر میانگین جهانی
- پزشکیان: عهد همه ما؛ خلق فرصتی دیگر برای ایران است
- ایران ۱۱ مقام آمریکایی را تحریم کرد/ بیانیه وزارت خارجه
- با این ۱۰ راهکار هوش هیجانی تان را بالا ببرید
- جلیلی: انتخاب با مردم است؛ بازگشت به ۸ سال تعطیلی کشور یا امتداد شهید رئیسی
- برگزاری آیین امضای تفاهمنامه همکاری چند جانبه در حوزه ماشینها و صنایع تبدیلی غذایی کشاورزی در سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران
- توئیت جدید مصطفی پورمحمدی درباره انتخابات ریاست جمهوری
- آمار عجیب مزاحمت تلفنی برای اورژانس!
- به این افراد هرگز نباید فرصت دوباره بدهید
- بهترین شغلهای ۱۰ سال آینده ایران
- رأی پزشکیان و جلیلی چند درصد واجدان شرایط است؟
- هشدار سازمان ثبت احوال درباره مدارک هویتی
- دریافت پول برای ثبت نام در مدارس دولتی؛ ممنوعیتی که روال است
- رمزارز دیجیتالی که ۸۰۰ درصد رشد ثبت کرد
» اسلایدر دوم
» به مناسبت روز شکلات، درباره این خوشمزه پر خاصیت
تاریخ انتشار : 2019/07/08 - 13:56
به مناسبت روز شکلات، درباره این خوشمزه پر خاصیت
حدود 467 سال قبل در اروپا برای اولین بار در تاریخ 16 تیر(7جولای) شیرینی پر طرفدار و خوشمزه ای معرفی شد.تاریخچه شکلات به آمریکای لاتین بازمی گردد. درخت کاکائو در آنجا به صورت وحشی رشد می کرد.
![به مناسبت روز شکلات، درباره این خوشمزه پر خاصیت](https://tadbiretazenews.ir/wp-content/uploads/02020-650x330.jpg)
اولین کسانی که از شکلات استفاده کردند احتمالاً اولمک (Olmec) ها بودند. اولمک ها در مناطق گرمسیری جنوب مرکزی مکزیک، محل ایالت های امروزی وراکروز (Veracruz) و تاباسکو (Tabasco) زندگی می کردند.
این تمدن حدود ۱۰۰۰ سال قبل از میلاد می زیستند. واژه ای که آنها برای کاکائو استفاده می کردند «کاکاوا» (kakawa) بوده است. با این وجود تمدن مایاها (Maya civilization) که حدود ۱۰۰۰ سال بعد (۲۵۰ تا ۹۰۰ پس از میلاد) در همان جا ساکن شدند نیز میانه بسیار خوبی با شکلات داشتند. در حقیقت تاریخچه شکلات را مایاها رقم زدند.
شکلات از محبوب ترین خوردنی های جهان است که جایگاه ویژه ای در میان مردم از خردسالان تا کهنسالان دارد.
این ماده غذایی از نظر قند و کالری به شدت غنی است که مصرف بیش از حد آن می تواند بیماری های مختلفی از جمله دیابت برای انسان به ارمغان بیاورد. ۷ ژوئیه مصادف با روز جهانی شکلات بهانه ای شد تا نگاهی بر خوب ها و بدهای این خوردنی دوست داشتنی داشته باشیم.
اخیرا یک گروه از محققان برای دریافت اطلاعات شکلات ها به سراغ پایگاه داده شکلاتی Ocado بریتانیا رفته اند. در این پایگاه اطلاعات 699 نوع شکلات وجود دارد.
محققان در این پژوهش برای اینکه عدالت بین محصولات برقرار شود، معیار اندازه گیری را برابر با 100 گرم در نظر گرفتند. به این ترتیب محصولات کوچک تر به ابعاد بزرگ تر و محصولات سنگین تر از 100 گرم به استاندارد 100 گرم انتقال پیدا کردند.
یافته های آنها نشان داد که راحت الحلقوم های صنعتی کمترین کالری را در هر 100 گرم دارند. شکلات هایی همانند مارس نیز (با حدود 450 کیلوکالری برای هر 100 گرم) مقدار زیادی کالری دارند. در این میان شکلات های تخم مرغ شانسی درصدر پر کالری ترین محصولات جهان قرار گرفته اند.
به طور کلی می توان گفت هرچقدر شکلات موجود در بسته بیشتر باشد، کالری آن نیز زیادتر است و موارد ترکیبی با بیسکویت و سایر شیرینی ها نیز کالری کمتری دارند اما این امر دلیل بر نخوردن شکلات نیست زیرا تحقیقات زیادی نشان داده اند که شکلات علاوه بر تامین انرژی مورد نیاز بدن، نقش موثری در کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی و سکته مغزی دارد.
طبق تحقیق دانشمندان کانادایی، افرادی که شکلات زیادی مصرف می کنند ۲۲ درصد کمتر دچار سکته مغزی می شوند اما باید در مصرف شکلات های حاوی مقدار زیادی کالری احتیاط شود.
پژوهشگران BMJ نیز دریافتند که سطوح بالای مصرف شکلات با کاهش خطر اختلالات قلب و عروق مرتبط است. آنها نشان دادند که مصرف شکلات می تواند خطر ابتلا به بیماری های قلبی را به میزان یک سوم کاهش دهد.
طبق مطالعات جدید دیگر محققان، مصرف منظم کیک شکلاتی کم چرب نقش موثری در کاهش کلسترول، بهبود فشار خون و بهبود سلامت قلب و عروق دارد. همچنین شکلات داغ می تواند باعث بهبود جریان خون به قسمت های مختلف مغز شود.
کاکائو؛ شکلاتی محبوب و پر خاصیت
کاکائو از جمله مهمترین و محبوب ترین شکلات هایی است که خواص درمانی بسیاری دارد. پیشگیری از بروز بیماری های قلبی و سکته، افزایش ظرفیت فعالیت فیزیکی و ذهنی و مقابله با سرطان، از جمله مهمترین خواص کاکائو و فواید درمانی کاکائو است.
مطالعات پژوهشی مختلف نشان داده است که مصرف کاکائوی خالص می تواند از خطر بروز مشکلات قلبی ناشی از فشار خون بالا پیشگیری کند.
یافته های اخیر محققان پژوهشکده گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی نیز حاکی از این است که مصرف کاکائو و فرآورده های آن می تواند به کاهش طبیعی فشار خون منجر شود؛ کاکائو سرشار از فیبر غذایی، چربی، کلسیم، پتاسیم، منیزیم و فسفر است و به دلیل سرشار بودن از پتاسیم و مس در سلامتی و عروق نقش موثری دارد.
بر اساس این پژوهش، فلاونول های موجود در کاکائو مسئول افزایش تعداد سلول های آنژیوژنیک(رگزایی) در جریان خون هستند. این سلول ها عملکرد عروق خونی را تنظیم کرده و به بهبود آسیب عروقی کمک می کنند.
همچنین تحقیقات آنها نشان داده است که مصرف کاکائو علاوه بر کاهش فشار خون، در پیشگیری از اکسیداسیون LDL، بهبود حساسیت انسولینی، تجمع پلاکتی و بهبود عملکرد اندوتلیال نقش موثری داشته است.
برچسب ها : شکلات , فشار خون , کالری , کاکائو
دسته بندی : اسلایدر دوم , تله تایپ , خبر داغ , سلامت
![](https://tadbiretazenews.ir/dl/بنر.jpg)
آخرین اخبار
ارسال دیدگاه
آخرین خبرمطالب بیشتر