- رهبر انقلاب در دیدار با اعضای هیأت دولت سیزدهم : شهید رئیسی، الگوی مدیریتی برای دولتها و مسئولان است
- یک زن مانع پرسپولیسی شدن ستاره سابق استقلال!
- آذری جهرمی عذرخواهی کرد
- مخبر به دیدار پزشکیان رفت/ در این دیدار چه گذشت؟
- عکس| قرارداد سرمربی پرسپولیس امضا شد
- این علائم نشان دهنده ابتلا به تب دنگی است/ صید پشه آئدس در ۴ استان
- کیهان باز هم نگران شد: چرا دختران اوباما امنیت داشته باشند و دختران ایرانی نداشته باشند؟
- چگونه از گیاهان آپارتمانی مراقبت کنیم؟
- شاسیبلند جدید هونگچی، رقیب خوشقیمت سانتافه /عکس
- خطرناکترین مارهای آدمخوار / عکس
- افزایش ۴ تا ۸ میلیونی حقوق بازنشستگان/ اعلام جزییات
- رهبر انقلاب در پیامی به مناسبت انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم: رفتارهای رقابتی دوران انتخابات به هنجارهای رفاقتی تبدیل شود
- وزیر کشور: انتخابات در کمال امنیت، سلامت و رقابت جدی برگزار شد
- واردات خودرو به مناطق آزاد، آزاد شد
- «مسعود پزشکیان» رئیسجمهور شد
» خبر داغ
» با خواص شگفت انگیز عدس آشنا شوید / عدس برای انرژی و جلوگیری از خستگی
تاریخ انتشار : 2018/09/26 - 17:42
با خواص شگفت انگیز عدس آشنا شوید / عدس برای انرژی و جلوگیری از خستگی
به گفته کارشناسان تغذیه، عدس یکی از بهترین راه های تامین پروتئین کم چربی برای بدن است که سرشار از مواد معدنی، ویتامین ها، آنتی اکسیدان و فیبر است و خوردن روزانه آن می تواند به تقویت و بهبود قوای جسمانی ما منجر شود.
عدس یک غذای بسیار مغذی است که دارای مواد معدنی، پروتئین و فیبر است.
به گفته کارشناسان تغذیه، عدس یکی از بهترین راه های تامین پروتئین کم چربی برای بدن است که سرشار از مواد معدنی، ویتامین ها، آنتی اکسیدان و فیبر است و خوردن روزانه آن می تواند به تقویت و بهبود قوای جسمانی ما منجر شود.
۱۰۰ گرم (گرم) عدس پخته شامل:
• ۱۱۶ کالری
• ۹/۰۲ گرم پروتئین
• ۰٫۳ گرم چربی
• ۲۰٫۱۳ گرم کربوهیدرات، از جمله ۷٫۹ گرم فیبر و ۱٫۸ گرم قند
• ۴۵ درصد فولات
• ۳۶ درصد آهن
• ۷۰ درصد منگنز
• ۲۸ درصد فسفر
• ۵۸ درصد تیامین
• ۱۴ درصد پتاسیم
• ۱۲۷ درصد ویتامین B6
همچنین منبع ریبوفلاوین، نیاسین، پانوتنیک اسید، منیزیم، روی، مس، منگنز و سلنیوم است.
فیبر، اسید فولیک و پتاسیم موجود در عدس همه از سلامت قلب حمایت می کنند.
به گفته انجمن قلب آمریکا (AHA)، افزایش فیبر میتواند کلسترول LDL یا کلسترول بد را کاهش دهد.
عدس ویتامین ها، مواد معدنی و فیبر های ضروری را به رژیم غذایی اضافه می کند.
پتاسیم، کلسیم و منیزیم به طور طبیعی فشار خون را کاهش می دهد.
مصرف فولات برای جلوگیری از معلولیت های مادرزادی حیاتی است.
اگر یک سال قبل از بارداری مصرف شود، شانس زایمان زود هنگام را ۵۰ درصد یا بیشتر کاهش می دهد.
یک فنجان عدس تقریبا ۹۰ درصد از نیازهای فولات مورد نیاز برای یک روز را فراهم می کند.
سلنیوم معدنی یافت شده در عدس که در اکثر غذاهای دیگر وجود ندارد، از التهاب جلوگیری می کند، میزان رشد تومور را کاهش می دهد و پاسخ ایمنی را به عفونت انجام می دهد.
عدس همچنین نقش آنزیم های کبدی را ایفا می کند و به سم زدایی برخی از ترکیبات سرطانی در بدن کمک می کند.
یک راه عالی برای حفظ انرژی و مبارزه با خستگی است.
دریافت آهن به اندازه کافی در رژیم غذایی ممکن است بر میزان موثر انرژی بدن تاثیر بگذارد.
برچسب ها : بارداری , خواص , عدس , فیبر
دسته بندی : خبر داغ , سلامت
آخرین اخبار
ارسال دیدگاه
آخرین خبرمطالب بیشتر