- 6 نکته درباره آخرین مناظره : از 60 درصد قلابی جلیلی تا 60 درصد واقعی پزشکیان
- بحران آب شدت گرفت ؛ تبخیر آب در ایران سهبرابر میانگین جهانی
- پزشکیان: عهد همه ما؛ خلق فرصتی دیگر برای ایران است
- ایران ۱۱ مقام آمریکایی را تحریم کرد/ بیانیه وزارت خارجه
- با این ۱۰ راهکار هوش هیجانی تان را بالا ببرید
- جلیلی: انتخاب با مردم است؛ بازگشت به ۸ سال تعطیلی کشور یا امتداد شهید رئیسی
- برگزاری آیین امضای تفاهمنامه همکاری چند جانبه در حوزه ماشینها و صنایع تبدیلی غذایی کشاورزی در سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران
- توئیت جدید مصطفی پورمحمدی درباره انتخابات ریاست جمهوری
- آمار عجیب مزاحمت تلفنی برای اورژانس!
- به این افراد هرگز نباید فرصت دوباره بدهید
- بهترین شغلهای ۱۰ سال آینده ایران
- رأی پزشکیان و جلیلی چند درصد واجدان شرایط است؟
- هشدار سازمان ثبت احوال درباره مدارک هویتی
- دریافت پول برای ثبت نام در مدارس دولتی؛ ممنوعیتی که روال است
- رمزارز دیجیتالی که ۸۰۰ درصد رشد ثبت کرد
» تله تایپ
» احساس گرسنگی روند پیری را کند میکند
تاریخ انتشار : 2023/05/18 - 17:16
احساس گرسنگی روند پیری را کند میکند
محققان در مرحله بعدی قصد دارند بررسی کنند که چگونه میل به غذا خوردن برای لذت، هم در مگسها و هم در انسانها، ممکن است با طول عمر مرتبط باشد.
![احساس گرسنگی روند پیری را کند میکند](https://tadbiretazenews.ir/wp-content/uploads/گرسنگی-1.jpg)
مهر به نقل از ساینس دیلی نوشت: در حالیکه مشخص شده بود که محدود کردن مقدار غذای مصرفی میتواند روند پیری سالم را در انسان تقویت کند، یک مطالعه جدید نشان داده است که احساس گرسنگی ممکن است برای کُند کردن پیری کافی باشد.
تحقیقات قبلی نشان داده است که حتی طعم و بوی غذا میتواند اثرات مفید و طولانی مدت محدودیت رژیم غذایی را حتی بدون مصرف آن معکوس کند.
«اسکات پلچر»، نویسنده این مطالعه از دانشگاه میشیگان، میگوید: «ما به نوعی اثرات طولانیمدت محدودیتهای رژیم غذایی را از همه دستکاریهای تغذیهای در رژیم غذایی که محققان سالها بر روی آنها کار کرده بودند، جدا کردهایم.»
برای انجام این کار، آنها از راههای مختلف گرسنگی را در مگسها القا کردند. اولین مورد این بود که مقدار آمینو اسیدهای شاخه دار یا BCAA را در یک میان وعده آزمایشی تغییر داده و بعداً به مگسها اجازه دادند آزادانه از مخمر یا مواد قندی تغذیه کنند.
مگسهایی که از میان وعدههای کم BCAA تغذیه کردند، مخمر بیشتری نسبت به شکر مصرف کردند تا مگسهایی که از میان وعدههای BCAA بالا تغذیه کردند. این نوع ترجیح مخمر بر شکر یکی از شاخصهای گرسنگی مبتنی بر نیاز است.
محققان خاطرنشان کردند که این رفتار به دلیل محتوای کالری میان وعده کم BCAA نیست. در واقع، این مگسها غذای بیشتری و کالری کل بیشتری مصرف کردند.
زمانی که مگسها یک رژیم غذایی با BCAA کم مصرف کردند، به طور قابل توجهی بیشتر از مگسهایی که از رژیمهای غذایی با BCAA بالا تغذیه شدند، عمر کردند.
برای بررسی گرسنگی جدای از ترکیب رژیم غذایی، آنها از یک تکنیک منحصر به فرد استفاده کردند که با استفاده از تکنیکی به نام اپتوژنتیک، نورونهای مرتبط با گرسنگی در مگسها را با قرار گرفتن در معرض نور قرمز فعال کردند.
این مگسها دو برابر بیشتر از مگسهایی که در معرض محرک نور نبودند غذا مصرف کردند. مگسهایی که با نور قرمز فعال شدند نیز به طور قابل توجهی بیشتر از مگسهای گروه کنترل، عمر کردند.
علاوه بر این، این تیم توانست مکانیک مولکولی گرسنگی را با تغییرات در اپی ژنوم نورونهای درگیر ترسیم کند و تشخیص دهد که نورونها به وجود یا عدم وجود یک اسید آمینه خاص در رژیم غذایی پاسخ میدهند. این تغییرات میتواند بر میزان بیان ژنهای خاص در مغز مگسها و در نتیجه بر رفتار تغذیه و پیری آنها تأثیر بگذارد.
آنها در مرحله بعدی قصد دارند بررسی کنند که چگونه میل به غذا خوردن برای لذت، هم در مگسها و هم در انسانها، ممکن است با طول عمر مرتبط باشد.
برچسب ها :
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دسته بندی : تله تایپ , خبر داغ , سلامت
![](https://tadbiretazenews.ir/dl/بنر.jpg)
آخرین اخبار
ارسال دیدگاه
آخرین خبرمطالب بیشتر