- 6 نکته درباره آخرین مناظره : از 60 درصد قلابی جلیلی تا 60 درصد واقعی پزشکیان
- بحران آب شدت گرفت ؛ تبخیر آب در ایران سهبرابر میانگین جهانی
- پزشکیان: عهد همه ما؛ خلق فرصتی دیگر برای ایران است
- ایران ۱۱ مقام آمریکایی را تحریم کرد/ بیانیه وزارت خارجه
- با این ۱۰ راهکار هوش هیجانی تان را بالا ببرید
- جلیلی: انتخاب با مردم است؛ بازگشت به ۸ سال تعطیلی کشور یا امتداد شهید رئیسی
- برگزاری آیین امضای تفاهمنامه همکاری چند جانبه در حوزه ماشینها و صنایع تبدیلی غذایی کشاورزی در سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران
- توئیت جدید مصطفی پورمحمدی درباره انتخابات ریاست جمهوری
- آمار عجیب مزاحمت تلفنی برای اورژانس!
- به این افراد هرگز نباید فرصت دوباره بدهید
- بهترین شغلهای ۱۰ سال آینده ایران
- رأی پزشکیان و جلیلی چند درصد واجدان شرایط است؟
- هشدار سازمان ثبت احوال درباره مدارک هویتی
- دریافت پول برای ثبت نام در مدارس دولتی؛ ممنوعیتی که روال است
- رمزارز دیجیتالی که ۸۰۰ درصد رشد ثبت کرد
» خبر داغ
» چه بخوریم کرونا نگیریم؟/ توصیههای سازمان جهانی بهداشت
تاریخ انتشار : 2021/02/27 - 11:15
چه بخوریم کرونا نگیریم؟/ توصیههای سازمان جهانی بهداشت
سازمان جهانی بهداشت توصیههایی برای تغذیه مناسب به منظور پیشگیری از کرونا دارد.
![چه بخوریم کرونا نگیریم؟/ توصیههای سازمان جهانی بهداشت](https://tadbiretazenews.ir/wp-content/uploads/a010715c30-4-650x330.jpg)
کارشناسان سازمان جهانی بهداشت میگویند، برای پیشگیری از ابتلا به بیماری کووید۱۹ و البته درمان سریعتر بیماران مبتلا به این ویروس، باید موارد زیر را رعایت کنید:
۱. خوراکیهای تازه و فرآورینشده مصرف کنید
میوه، سبزیجات، حبوباتی مانند عدس و لوبیاها، آجیل و غلات کامل، گوشت، ماهی، تخممرغ و شیر از خوراکیهایی است که باید مصرف شوند. بهجای خوردن مواد قندی، چرب یا شور از سبزیجات و میوه استفاده کنید.
۲. در حد متعادل روغن و چربی مصرف کنید
از چربیهای غیراشباعشده مانند چربیهای موجود در ماهی، آووکادو، آجیل، زیتون، سویا، کانولا و آفتابگردان استفاده کنید. بهجای گوشت قرمز از گوشتهای سفید مانند مرغ و ماهی مصرف کنید.
از مصرف گوشتهای فرآوریشده که حاوی چربی و نمک فراوان هستند، پرهیز کنید. از لبنیات کمچرب مصرف کنید. تا جاییکه میتوانید از سرخکردنیها، پیتزاهای یخزده، شیرینیها و فستفودها دوری کنید.
درضمن مواد خوراکی را بیش از حد نپزید تا ویتامینهای آن از بین نروند.
۳. نمک و شکر کمتر مصرف کنید
هنگام پختوپز از چاشنیهای سرشار از سدیم و نمک به مقدار کم استفاده کنید. از خوراکیهایی که حاوی مقدار فراوانی نمک و قند هستند، بپرهیزید.
از نوشیدنیهای گازدار و بدون گاز، مانند انواع نوشابهها و آبمیوهها و همچنین دوغ و ماست طعمدارشده که حاوی قند بسیار هستند اجتناب کنید.
بهجای مصرف شیرینی، کیک و شکلات از میوههای تازه استفاده کنید.
۴. بهاندازه کافی آب بنوشید
آب مایه حیات است و مواد مغذی و ترکیبات درون خون را به سراسر بدن منتقل میکند، دمای بدن را تنظیم کرده و مواد زاید را از بدن بیرون میکند. درضمن این مایع حیاتی حرکت مفاصل را بهبود میبخشد.
بهتر است روزانه ۸ تا ۱۰ فنجان آب بنوشید. همچنین میتوانید نوشیدنیهای دیگر مانند آب سبزیجات، آب لیمو که در آب رقیق شده و شیرین نشده است و چای و قهوه مصرف کنید. اما باید مراقب باشید که بیش از حد کافئین و آبمیوه مصرف نکنید.
بنابه گفته متخصصان بهداشت و سلامت با مصرف صحیح مواد مغذی میتوان از ابتلا به بیماری کووید۱۹ اجتناب و به درمان مبتلایان کمک بسیاری کرد.
برچسب ها : خوراکی , وزارت بهداشت جهانی , کرونا
دسته بندی : خبر داغ , سلامت
![](https://tadbiretazenews.ir/dl/بنر.jpg)
آخرین اخبار
ارسال دیدگاه
آخرین خبرمطالب بیشتر