- 6 نکته درباره آخرین مناظره : از 60 درصد قلابی جلیلی تا 60 درصد واقعی پزشکیان
- بحران آب شدت گرفت ؛ تبخیر آب در ایران سهبرابر میانگین جهانی
- پزشکیان: عهد همه ما؛ خلق فرصتی دیگر برای ایران است
- ایران ۱۱ مقام آمریکایی را تحریم کرد/ بیانیه وزارت خارجه
- با این ۱۰ راهکار هوش هیجانی تان را بالا ببرید
- جلیلی: انتخاب با مردم است؛ بازگشت به ۸ سال تعطیلی کشور یا امتداد شهید رئیسی
- برگزاری آیین امضای تفاهمنامه همکاری چند جانبه در حوزه ماشینها و صنایع تبدیلی غذایی کشاورزی در سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران
- توئیت جدید مصطفی پورمحمدی درباره انتخابات ریاست جمهوری
- آمار عجیب مزاحمت تلفنی برای اورژانس!
- به این افراد هرگز نباید فرصت دوباره بدهید
- بهترین شغلهای ۱۰ سال آینده ایران
- رأی پزشکیان و جلیلی چند درصد واجدان شرایط است؟
- هشدار سازمان ثبت احوال درباره مدارک هویتی
- دریافت پول برای ثبت نام در مدارس دولتی؛ ممنوعیتی که روال است
- رمزارز دیجیتالی که ۸۰۰ درصد رشد ثبت کرد
» تله تایپ
» طرز تهیه واویشکا مرغ؛ تجربهی یک طعم جدید
تاریخ انتشار : 2020/12/12 - 14:44
طرز تهیه واویشکا مرغ؛ تجربهی یک طعم جدید
واویشکا مرغ یک غذای بین المللی و مختص روسها میباشد. در جنگ جهانی دوم زمانی که روسها وارد شمال کشور شدند این غذا نیز وارد ایران کردند و به اسم واویشکا مرغ شناخته شد.
![طرز تهیه واویشکا مرغ؛ تجربهی یک طعم جدید](https://tadbiretazenews.ir/wp-content/uploads/58e7e7cb59-3-550x330.jpg)
سمانه فکور: واویشکا مرغ یک غذای بین المللی و مختص روسها میباشد. در جنگ جهانی دوم زمانی که روسها وارد شمال کشور شدند این غذا نیز وارد ایران کردند و به اسم واویشکا مرغ شناخته شد. مواد مورد نیاز برای این غذا شامل سینه مرغ، پیاز، فلفل دلمه، گوجه فرنگی، فلفل سبز، زعفران و آبلیمو است. همانطور که مشاهده میکنید ماده اصلی این غذا سینه مرغ است و مواد دیگر برای طعم دار کردن آن میباشد.
در ایران مرغ به صورتهای مختلفی طعم دار میشود و هر ناحیه و منطقهای بر اساس ذائقهی خود آن را طعم دار میکنند. در این دستور پخت مرغ را به روش روسها طبخ میکنیم و یک طعم جدید را امتحان میکنیم. برای تهیه این خورش به زمانی کمتر از یک ساعت احتیاج داریم در نتیجه این غذا نسبت به دیگر غذاها سریعتر آماده میشود. در این غذا سینه مرغ را بهتر است به قسمتهای ۲ سانتی خرد کنید. در تهیه واویشکا حتما باید آبلیمو را در مرحلهی آخر اضافه کنید و بعد از اضافه کردن آبلیمو شعله را خاموش کنید و سپس غذا آماده خوردن است.
مواد لازم
سینه مرغ: یک عدد (حدود ۳۰۰ گرم)
پیاز بزرگ خلالی شده: یک عدد
فلفل دلمهای خرد شده: نصف یک عدد
گوجه فرنگی خرد شده: یک عدد
فلفل سبز قلمی خرد شده: ۳ عدد
زعفران: مقداری
آب لیمو ترش تازه: مقداری
نمک: به میزان لازم
فلفل: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم
زردچوبه: به میزان لازم
واویشکا مرغ
طرز تهیه
۱. ابتدا سینه مرغ را خرد کنید.
۲. سپس پیاز را خرد کنید.
۳. پیاز را در روغن تفت دهید.
۴. سپس به آن زردچوبه زده و مقداری مجدد تفت دهید تا پیاز رنگ طلایی بگیرد.
۵. سینه مرغ خرد شده را به پیاز اضافه کنید.
۶. فلفل قلمی خرد شده را اضافه کنید.
۷. پس از آن فلفل دلمه ای، گوجه فرنگی، نمک، فلفل و زعفران را اضافه کنید.
۸. همه مواد را با هم مخلوط کنید تا مواد به خورد هم روند.
۹. میتوانید کمی آب به مواد اضافه کنید تا مواد بهتر پخته شوند.
۱۰. در آخر آب لیمو را اضافه کنید.
۱۱. در نهایت غذا آماده سرو است آن را در ظرف مناسب بکشید و میل کنید.
برچسب ها : طرز تهیه،واویشکا،طعم جدید،بین الملل،روس
دسته بندی : تله تایپ , خبر داغ , مطالب خواندنی
![](https://tadbiretazenews.ir/dl/بنر.jpg)
آخرین اخبار
ارسال دیدگاه
آخرین خبرمطالب بیشتر