- 6 نکته درباره آخرین مناظره : از 60 درصد قلابی جلیلی تا 60 درصد واقعی پزشکیان
- بحران آب شدت گرفت ؛ تبخیر آب در ایران سهبرابر میانگین جهانی
- پزشکیان: عهد همه ما؛ خلق فرصتی دیگر برای ایران است
- ایران ۱۱ مقام آمریکایی را تحریم کرد/ بیانیه وزارت خارجه
- با این ۱۰ راهکار هوش هیجانی تان را بالا ببرید
- جلیلی: انتخاب با مردم است؛ بازگشت به ۸ سال تعطیلی کشور یا امتداد شهید رئیسی
- برگزاری آیین امضای تفاهمنامه همکاری چند جانبه در حوزه ماشینها و صنایع تبدیلی غذایی کشاورزی در سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران
- توئیت جدید مصطفی پورمحمدی درباره انتخابات ریاست جمهوری
- آمار عجیب مزاحمت تلفنی برای اورژانس!
- به این افراد هرگز نباید فرصت دوباره بدهید
- بهترین شغلهای ۱۰ سال آینده ایران
- رأی پزشکیان و جلیلی چند درصد واجدان شرایط است؟
- هشدار سازمان ثبت احوال درباره مدارک هویتی
- دریافت پول برای ثبت نام در مدارس دولتی؛ ممنوعیتی که روال است
- رمزارز دیجیتالی که ۸۰۰ درصد رشد ثبت کرد
» تله تایپ
» کمبود ویتامین D خطر ابتلا به کرونا را افزایش میدهد
تاریخ انتشار : 2020/11/24 - 16:37
کمبود ویتامین D خطر ابتلا به کرونا را افزایش میدهد
یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: مطابق یافتههای جدید افرادی که به میزان کافی ویتامین D در بدنشان نداشته باشند، بیشتر به کرونا مبتلا خواهند شد.
![کمبود ویتامین D خطر ابتلا به کرونا را افزایش میدهد](https://tadbiretazenews.ir/wp-content/uploads/fc2b7a2b4c-650x330.jpg)
نرگس جوزدانی، متخصص تغذیه و رژیم درمانی درباره مصرف لبنیات در دوران اپیدمی کرونا، اظهار کرد: هیچ یافته علمی و مقالهای در خصوص مضر بودن لبنیات به خصوص شیر برای مبتلایان به کرونا یا پیشگیری از ابتلا به این بیماری وجود ندارد.
او افزود: مقالات بسیار متعددی درباره کمبود ویتامین D به چاپ رسیده است و طبق نتایج به دست آمده کسانی که این ویتامین را به میزان کافی در بدن نداشته باشند بیشتر به کرونا مبتلا خواهند شد و طول درمان طولاتری هم خواهند داشت.
جوزدانی تصریح کرد: نسبت جذب کلسیم به ویتامین D در بدن یک به یک است یعنی اگر قصد جذب موثری از این ویتامین را در بدن داریم باید مقدار دریافت کلسیم در بدن را متعادل کنیم، بهترین منبع کلسیم در بین مواد غذایی گروه لبنیات است.
او با بیان اینکه باید جذب موثری از مکملهای ویتامین D داشته باشیم، تاکید کرد: برای پیشگیری از ابتلا به بیماریها لازم است افراد حتما بدن خود را به جذب ویتامین D از طریق مصرف مکملها یا لبنیات عادت دهند. اگر فرد روزانه دو وعده لبنیات مصرف کند در این صورت یک قرص ویتامین D با دوز مصرف ۵۰ هزار برای اوکفایت خواهد کرد، در غیر اینصورت به علت جذب بهتر لازم است تا فرد ویتامین D با دوز یک هزار مصرف کند.
این متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: یکی از مهمترین دلایل کمبود ویتامین D در بدن افراد عدم مصرف لبنیات به مقدار کافی است.
او ادامه داد: در دوران ایپدمی کرونا لازم است تا افراد حداقل روزانه یک لیوان شیر و یک لیوان ماست را مصرف کنند و مصرف منابع دیگر مانند کنجد و کلم در کنار دو وعده لبنیات روش مناسبی برای تامین کلسیم و ویتامین D بدن خواهد بود.
جوزدانی بیان کرد: پوکی استخوان، درد مفاصل، کوتاهی قد حتی در بزرگسالی، عدم جذب کافی ویتامین D و کاهش سیستم ایمنی از عوارض مصرف نکردن لبنیات در افراد است که به منظور پیشگیری از این عوامل بهترین گزینه قرار دادن آنها در لیست برنامه غذایی روزانه خواهد بود.
او اظهار کرد: در صورت حساسیت به لبنیات یا امتناع از مصرف آن فرد باید از کلسیم ویتامین D یک هزار استفاده کند. همچنین اگر کودکان به دلایلی نمیتوانند لبنیات مصرف کنند حتما باید از شربتهای حاوی کلسیم و ویتامین D استفاده کنند.
بیشتر بخوانید:
برچسب ها : کمبود ویتامین،ویتامینd،کرونا
دسته بندی : تله تایپ , خبر داغ , مطالب خواندنی
![](https://tadbiretazenews.ir/dl/بنر.jpg)
آخرین اخبار
ارسال دیدگاه
آخرین خبرمطالب بیشتر