- دریافت پول برای ثبت نام در مدارس دولتی؛ ممنوعیتی که روال است
- رمزارز دیجیتالی که ۸۰۰ درصد رشد ثبت کرد
- «الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول»؛ مردم چه کاری باید انجام دهند؟
- تبلیغات نامزدهای راه یافته به دور دوم آغاز شد
- ادامه جستجو برای یافتن پیکر کارگران در معدن شازند اراک
- آژانس انرژی اتمی: ایران چهار آبشار سانتریفیوژ جدید در فردو نصب کرد
- نتایج نهایی انتخابات ریاست جمهوری / انتخابات به مرحله دوم کشیده شد / پزشکیان – جلیلی ، جمعه آینده
- خبرهای خوبی از احسان علیخانی و جوکرش به گوش نمیرسد!
- فردوسیپور و رفقا اینبار صداوسیما را فیتیلهپیچ کردند
- استان تهران رکورددار ازدواج و طلاق در سال گذشته
- تعویض ۵۱ پله برقی تهران/ ساخت پلهای رمپی عابرپیاده در بزرگراهها
- سقوط عرضه اولیه سهام جهانی
- قوانین جدید در حوزه رمزارزهای دیجیتال
- بریتانیا جلوتر از پیشبینیهای اقتصادی
- اوجگیری تورم ژاپن
» خبر داغ
» طرز تهیه ی کمپوت آلبالو
تاریخ انتشار : 2020/07/09 - 14:48
طرز تهیه ی کمپوت آلبالو
برای نگهداری طولانی مدت میوه ها می توانید از روش کمپوت کردن آن ها استفاده کنید. شما به راحتی می توانید آلبالوهای خود را کمپوت کنید. و از خوردن آن لذت ببرید.
مواد لازم برای تهیه ی کمپوت آلبالو :
آلبالو 1 کیلوگرم
شکر 600 گرم
آب 3 لیوان
طرز تهیه کمپوت آلبالو :
برای تهیه ی کمپوت آلبالو ابتدا آلبالوها را تمیز کنید و خرابی آن را جدا کنید و ساقه و برگ آن ها را جدا کنید و سپس آن ها رابشویید و اجازه بدهید آب آن ها بروند و خشک شوند.
در این هنگام آب و شکر را داخل قابلمه ای بریزید و روی شعله ی گاز قرار بدهید تا آب و شکر حل شود. و آن را کنار بگذارید تا خنک شود. زمانی که آلبالوها خشک شدند آن ها را داخل شیشه ای تمیز و خشک قرار بدهید آن را تکان بدهید تا آلبالوهای زیادی داخل شیشه قرار بگیرند.
و بعد از آب شکر سرد شده روی آن ها بریزید تا حدی که روی آلبالوها را کامل بپوشاند و در آن را محکم ببندید داخل قابلمه ای آب بریزید و شیشه های کمپوت را به صورت وارونه داخل قابلمه قرار بدهید و آب باید تا حدی داخل قابلمه باشد که پس از جوش آمدن از قابلمه سر نرود.
قابلمه را روی شعله ی متوسط گاز قرار بدهید و اجازه بدهید تا آب 15 دقیقه بجوشد. و بعد از آن شیشه را بیرون بیاورید و به صورت وارونه یک روز در یک جا قرار بدهید.
نکاتی برای تهیه ی کمپوت آلبالو :
• دقت کنید اگر زیاد بجوشانید آلبالوها له می شوند و اگر کمتر بجوشانید آلبالوها خام می مانند.
• میزان شکر بستگی به آلبالوها و ذائقه ی شما دارد می توانید آن را کم یا زیاد کنید.
• کمپوت آلبالو را در جایی خنک و تاریک قرار بدهید در این صورت می توانید آن را به مدت 1 ماه داخل یخچال نگهداری کنید.
• دقت کنید برای تهیه ی کمپوت آلبالو هرگز از آلبالوهای نرم و له استفاده نکنید.
• برای درست کردن کمپوت آلبالو، از شیشه هایی با در فلزی استفاده کنید. درب آن باید کاملا سالم و بدون خراشیدگی باشد.
برچسب ها : آلبالو , طرز تهیه , کمپوت
دسته بندی : خبر داغ , مطالب خواندنی
آخرین اخبار
ارسال دیدگاه
آخرین خبرمطالب بیشتر