- ترور ناموفق ترامپ / صورت خونی ترامپ /ضارب کشته شد / واکنش ها به سوءقصد نافرجام
- حیات احتمالا ۴.۲ میلیارد سال پیش روی زمین پدید آمده است
- ۷۹ ضربه وزارت اطلاعات در رویارویی مستقیم با تروریستها
- هشدار سنگین یک اقتصاددان درباره نرخ تورم/ شقاقی: اقتصاد ایران در شرایط قفلشدگی قرار دارد
- خبر ویژه برای بازنشستگان / حسابها را چک کنید
- تغییرات اقلیمی با ایران چه میکند؟ / یک گوشه سیل است و همه جا خشکسالی/ مسوولان هم حواسشان به این وضعیت نیست/ آیا پزشکیان به داد محیط زیست میرسد؟
- بلومبرگ: سعودیها گروه ۷ را بر سر توقیف اموال روسیه تهدید کردند
- خواندنی های جالب پیرامون نقش بازیگران در سریال مختار/ درخواست 150 میلیون تومانی جمشید هاشم پور برای مختار نامه
- مسی از رکورد علی دایی گذشت
- مصرف برق به مرز هشدار رسید!
- تحلیف «مسعود پزشکیان» ۹ مردادماه برگزار میشود
- کلاف سردرگم انتخابات آمریکا
- پزشکیان : مخالف هرگونه تغییر در مرزهای بینالمللی هستیم
- دختر شهید رئیسی: پس از شهادت شهید جمهور میتوان دوست و دشمن را از هم تفکیک کرد
- آغاز دور جدید ثبتنام خودروهای وارداتی/ از امروز حساب خود را وکالتی کنید
» اجتماعی
» منوهای متنوع غذایی و این همه گرسنه در شهر
تاریخ انتشار : 2019/06/21 - 12:24
منوهای متنوع غذایی و این همه گرسنه در شهر
در یکی از مغازه های فستفود منتظر دریافت سفارش، به گارسونها چشم دوخته بودم که با سرعتی بی نظیر منوها را آماده کرده و به دست خانواده ها می رساندند. آن ها نیز با ولع از این سفارش ها استقبال می کردند.
![منوهای متنوع غذایی و این همه گرسنه در شهر](https://tadbiretazenews.ir/wp-content/uploads/پرخوری-650x330.jpg)
محمد جلالی- در یکی از مغازه های فستفود منتظر دریافت سفارش، به گارسونها چشم دوخته بودم که با سرعتی بی نظیر منوها را آماده کرده و به دست خانواده ها می رساندند. آن ها نیز با ولع از این سفارش ها استقبال می کردند.
ناخودآگاه چشمم به خانوادهای افتاد که بی تابی برای سفارش دادن حسابی آن ها را گرسنه نشان می داد. با دیدن منو غذا سفارشهای ریز و درشت بدون دغدغه قیمت روی کاغذ گارسون ثبت شد از انواع ساندویچ تا پیش غذا و سالاد و نوشیدنی های مختلف.
میز رستوران در چشم به هم زدنی از سفارش های رنگ وارنگ آن ها پر شد و در کسری از ثانیه، انصراف شان از ادامه تناول با عقب کشیدن از میز نمایان شد در حالی که از آن همه سفارش، تنها یک سوم مصرف شده بود. آنچه که در نهایت باقی ماند انبوهی از ساندویچها، سالادها و خوراکی های دست خورده و نخورده بود!
از گارسون دلیل این همه اسراف را پرسیدم و او پاسخ داد: آخر شبها دیدن تلنبار پلاستیکهای زباله با غذاهای دستکاری شده و نشده که راهی زباله دانی می شوند تاسف بار است در حالی که هستند کودکانی که شب ها سر گرسنه بر بالین می گذارند.
اشتباه کار کجاست؟ آیا مغز فرمان اشتباه می دهد؟ چرا برخی بی توجه به نیاز جسمی خود به غذا، مسبب اسراف هایی جبران نشدنی می شوند؟ به راستی چه باید کرد؟ اینجاست که مدیریت مصرف را باید یاد گرفت.
اگر در این مثال پدر خانواده به تعداد افراد و حجم غذای مصرفی هریک سفارش داده بود، قطعا چنین زیاده روی نمی شد.
این کاملاً واضح است که کودکان حجم کمتری نسبت به بزرگسالان به غذا نیاز دارند لذا باید اندازه ساندویچ های کودک و بزرگسال متفاوت باشد.
این گونه هم در هزینه و هم در مصرف صرفهجویی می شود.
در دنیا و در کشور خودمان کمپین های مختلفی به راه افتاده که غذاهای دست نخورده رستورانی را جمع آوری و به دست نیازمندان میرسانند اما باز هم داستان تکراری غذاهای دست نخورده ای که به زباله دانی سپرده می شوند وجود دارد و تا زمانی که ما از کانون خانواده مدیریت مصرف را شروع نکنیم نمی توانیم امیدی به آینده این مسائل داشته باشیم.
منبع: عصر ایران
برچسب ها :
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دسته بندی : اجتماعی , انتخاب سردبیر , تله تایپ , خبر داغ
![](https://tadbiretazenews.ir/dl/بنر.jpg)
آخرین اخبار
ارسال دیدگاه
آخرین خبرمطالب بیشتر