- رهبر انقلاب در دیدار با اعضای هیأت دولت سیزدهم : شهید رئیسی، الگوی مدیریتی برای دولتها و مسئولان است
- یک زن مانع پرسپولیسی شدن ستاره سابق استقلال!
- آذری جهرمی عذرخواهی کرد
- مخبر به دیدار پزشکیان رفت/ در این دیدار چه گذشت؟
- عکس| قرارداد سرمربی پرسپولیس امضا شد
- این علائم نشان دهنده ابتلا به تب دنگی است/ صید پشه آئدس در ۴ استان
- کیهان باز هم نگران شد: چرا دختران اوباما امنیت داشته باشند و دختران ایرانی نداشته باشند؟
- چگونه از گیاهان آپارتمانی مراقبت کنیم؟
- شاسیبلند جدید هونگچی، رقیب خوشقیمت سانتافه /عکس
- خطرناکترین مارهای آدمخوار / عکس
- افزایش ۴ تا ۸ میلیونی حقوق بازنشستگان/ اعلام جزییات
- رهبر انقلاب در پیامی به مناسبت انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم: رفتارهای رقابتی دوران انتخابات به هنجارهای رفاقتی تبدیل شود
- وزیر کشور: انتخابات در کمال امنیت، سلامت و رقابت جدی برگزار شد
- واردات خودرو به مناطق آزاد، آزاد شد
- «مسعود پزشکیان» رئیسجمهور شد
» اجتماعی
» رمزگشایی از حلیمهای پنبهای
تاریخ انتشار : 2019/06/03 - 20:06
رمزگشایی از حلیمهای پنبهای
رئیس گشت تعزیرات حکومتی استان تهران درباره دلیل پنبهای شدن گوشت در حلیم توضیحاتی داد.
![رمزگشایی از حلیمهای پنبهای](https://tadbiretazenews.ir/wp-content/uploads/حلیم-650x330.jpg)
به گزارش تدبیر تازه نیوز شایعههایی مبنی بر استفاده نخ و پنبه به جای گوشت قرمز در تهیه و تولید حلیم در سطح شهر منتشر شد که بلافاصله با رد این شایعات توسط مسئولان سازمان تعزیرات حکومتی این موضوع خاتمه پیدا کرد.
اما پس از رد این شایعهها، شکایات متعددی در خصوص به کارگیری نخ و پنبه در تولید حلیم به سازمان تعزیرات حکومتی استان تهران گزارش شد و مسئولان را بر این داشت تا با اعزام تیمهای متعددی به مراکز تهیه و تولید حلیم در سطح شهر تهران بزرگ این موضوع را بررسی کنند.
در همین رابطه حسین ایزدی رئیس گشت تعزیرات حکومتی استان تهران در گفتگو با خبرنگار حوزه حقوقی- قضایی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: پس از دریافت گزارشی مبنی بر استفاده نخ و پنبه به جای گوشت در تهیه حلیم، بازرسان سازمان تعزیرات به همراه رئیس اتحادیه چلوکبابی تهران و کارشناس سازمان بهداشت و درمان به محلهای مورد نظر اعزام شدیم و به بررسی موضوع پرداختیم.
وی افزود: پس از بررسیهای انجام شده توسط کارشناس سازمان بهداشت و درمان مشخص شد که در حلیمهای تهیه شده نخ و پنبه وجود ندارد و این موضوع رد شد.
ایزدی تصریح کرد: پس از رد این موضوع توسط کارشناس بهداشت مقداری گوشت قرمز را خریداری و به مسئول تهیه حلیم در یکی از مراکز تولید حلیم در تهران تحویل دادیم و درخواست کردیم تا در حضور ما از این گوشتها در تهیه حلیم استفاده کند.
رئیس گشت تعزیرات حکومتی استان تهران با اشاره به پخت دوباره حلیم با گوشت گردن گوسفندی، گفت: پس از تهیه حلیم برای مرتبه دوم، باز هم شاهد پنبهای شدن گوشتهای داخل حلیم شدیم این موضوع توسط کارشناس سازمان بهداشت و درمان نیز تایید شد.
وی درباره علت پنبهای شدن گوشت قرمز داخل حلیم، اظهار کرد: پس از مشاهدات این صحنه؛ کارشناس سازمان بهداشت و درمان علت پنبهای شدن گوشت قرمز در حلیم را وجود ماده پروتئینی به نام گلوتن عنوان کرد.
گلوتن گندم باعث پنبهای شدن گوشت قرمز در حلیم است
ایزدی با بیان اینکه در تهیه حلیم به باید به صورت مداوم مواد آن هم زده شود، خاطرنشان کرد: انجام این عمل باعث پس دادن آب در حلیم میشود و به دلیل وجود گلوتن در گندم و ترکیب آن با گوشت قرمز باعث پنبهای شدن گوشت میشود و مصرف کننده تصور میکند که در تهیه حلیم از پنبه به جای گوشت قرمز استفاده شده است.
برچسب ها : حلیم های پنبه ای , رئیس گشت تعزیرات , گلوتن , گوشت قرمز
دسته بندی : اجتماعی , تله تایپ , حوادث , خبر داغ , سیاسی
![](https://tadbiretazenews.ir/dl/بنر.jpg)
آخرین اخبار
ارسال دیدگاه
آخرین خبرمطالب بیشتر