- دانمارک به تمام زنان و دختران افغانستان «به دلیل جنسیت آنها» پناهندگی میدهد
- رویترز: ایران در حال غنیسازی ۶۰ درصدی اورانیوم در فردو است
- با تصویب کمیسیون تلفیق؛نرخ مالیات بر خانهها و خودروهای لوکس در سال آینده
- نتانیاهو حمله به اصفهان را گردن گرفت
- وزیر ارتباطات: پلتفرم های خارجی برای ادامه فعالیت در ایران باید قوانین را رعایت کنند/ این تصمیم را شورای امنیت ملی با حضور قوای سه گانه گرفته است
- خاندوزی: در شفافترین حالت ممکن در زمینه مولدسازی اطلاعرسانی میکنیم
- همزمان با طرح پیشفروش ایرانخودرو صورت میگیردفروش فوقالعاده وانت آریسان ۲ دوگانهسوز “بدون قرعهکشی”
- مالی: آمریکا آماده ازسرگیری مذاکرات غیرمستقیم با ایران است
- قالیباف: انتقاد و اعتراض اساس انقلاب اسلامی است
- خوب شد که کیروش خداحافظی کرد
- همه چیز درباره نرخهای جدید سود بانکی و شرط سپردهگذاری
- ۱۴۵ کشور میزبان کالاهای ایرانی/ چین بزرگترین مشتری
- رئیس سازمان بورس:توقف عرضه خودرو در بورس تبعات عجیبی دارد
- آغاز دور جدید پیشفروش سایپا از ۱۳ بهمن/ واریزکنندگان وجه تا ساعت ١۵ فردا فرصت دارند
- بانک مرکزی اعلام کردامسال بانکها ۴۲ درصد بیشتر وام دادند
» اسلایدر دوم
» شوی زنده لباس کودکان در ولنجک تهران
تاریخ انتشار : 2018/10/11 - 13:39
شوی زنده لباس کودکان در ولنجک تهران
چندروز قبل، رسانههای کشورمان، خبر قابلتاملی درباره برگزاریِ یک شوی زنده لباس کودکان، در محله ولنجکِ تهران منتشر کردند.

خبری که میگفت کودکان، در قالب مینیمدلهای حرفهای، با پوشیدن لباسهای رنگارنگ، روی سن و جلوی چشم حاضران که شامل مادرانِ این بچهها هم میشد، کتواک(catwalk) رفتند تا لباسها را برای فروش به نمایش بگذارنــد.
تا قبل از این در کشورمان، مدلینگ کودکان فقط در قالب عکس و تصویر بود و پیجهای مجازی آتلیههای عکس کودکان یا آژانسهای مدلینگ که ادعای تربیت کودک در مسیر مدل شدن را دارند، پر بود از تصــاویر ریز و درشت دختران و پسرانِ شیکپوشی که اگرچه بهلحاظ ظاهر با هم متفاوت بودند.
شویزنده لباس اما قدم بزرگی در این عرصه است که میتواند ابعاد مهم و تاثیرات عمیقی بهلحاظ روانی و فرهنگی و جامعهشناختی بر فرد و خانواده و جامعه داشته باشد. اینروزها بازار مدلینگ کودکان حسابی داغ است. تب تندی که کلمات جدیدی به دایره لغات روانشناسان وارد کرده است: «کودکانکار لاکچری» یا «کودکآزاری لاکچری».
کار با چاشنی زرق و برق و تجارتی که دودش به چشم کودکان میرود. در واقع مدلینگ کودک، همان قراردادن کودکان در شرایط کار اجباری است؛ شرایطی که به کودک آسیب میزند.
مدتهاست در خبرهای خبرگزاریهای خارج از کشور، اخباری درباره شوی لباس کودکان، معروفترین مدلهای کودک و رقمهای دستمزدشان میبینیم و میشنویم.
مدلینگ کودک آن قدر رنگ و لعاب جذابی دارد که کسی گمان نمیکند در آن نشانههایی از آزار کودکان وجود داشته باشد. منتها مدلینگ کودک هم یک نوع کسب و کار است. یعنی شما از کودک استفاده میکنید و بچهها در خدمت فروش محصول قرار میگیرند.
«آزیتا محمد کریمی» روانشناس کودک و نوجوان، به نکات مهم و قابلتاملی در این باره اشاره میکند: من بر این باورم مدلینگ کودک، کار شیکی است. اما کودکانِ مشغول در این حوزه، همان زحمتی را که کودکانکار میکشند، متحمل میشوند. مدلینگ کودک معمولاً درخانوادههایی که از رفاه نسبی برخوردارند، اتفاق میافتد. آن ها فارغ از دغدغههای عادی زندگی میتوانند به این موضوع بپردازند؛ نیاز آن ها مالی نیست، روحی است و مبتنی بر یک سبکزندگی.
سبکی از زندگی که تاکید میکند: «مرا ببین!». البته همیشه هم اینگونه نیست. زیبایی بعضی از کودکان موجب میشود از سوی آژانسهای تبلیغاتی برای مدلینگ انتخاب شوند. کودکآزاری در معنای عام در همه طبقات اتفاق میافتد و شکل آن در هر طبقهای مختلف است.
نوجوان هنگام بلوغ با قیافه خودش مشکل دارد. فعالیت به عنوان مدل، این مشکل را بیشتر میکند و افسردگی به همراه خواهد داشت. از طرفی اعتیاد به تغییر چهره زیاد میشود و تلاش برای رسیدن به چهره ایدهآل اوج میگیرد. با هر ابزاری میخواهیم همان تصویری که از کودکی برایمان مانده را حفظ کنیم، از طریق عمل جراحی یا آرایش. این پذیرفته نشدن بزرگترین آسیبی است که ما به کودک میزنیم. هماکنون مدلهای بزرگ سال نیز در معرض آسیبهای مختلف هستند. حالا ما کودک را از همان سنین کم در معرض این آسیبها قرار میدهیم.
برچسب ها : شوی زنده , لباس کودکان , ولنجک
دسته بندی : اسلایدر دوم , خبر داغ , مطالب خواندنی

آخرین اخبار
ارسال دیدگاه
آخرین خبرمطالب بیشتر