- پیام رهبر معظم انقلاب در پی شهادت سردار سرلشکر نیلفروشان
- هشدار سفارت آمریکا به کارکنان خود در سرزمینهای اشغالی
- ۱۳ سند همکاری در سفر نخستوزیر روسیه به ایران پیگیری میشود
- وحید اشتری آزاد شد
- سکوت کشورهای غربی در مقابل کشتار هزاران انسان بیگناه مهر تاییدی بر این جنایات است
- قوه قضاییه : اعدام ۲ مجرم در ملاعام در شهرستان خمین
- زمان حدودی ثبت نام حج مشخص شد
- فوت 7 نفر بر اثر مسمومیت الکلی در مازندران
- راز جوانی ابدی رونالدو فاش شد
- جریمه سنگین AFC در انتظار رقیب هندی تراکتور
- رهبر انقلاب: بر همه مسلمانان فرض است که با امکانات خود در کنار مردم لبنان و حزبالله سرافراز بایستند
- سید حسن نصرالله به شهادت رسید
- لغو کارت سوخت و طرح ترافیک تاکسیهای غیرفعال/ گشتهای مشترک پلیس و تاکسیرانی برای شناسایی سرویس مدارس غیرمجاز
- لوران بلان: همه تیمها به الهلال میبازند
- دستور رئیس قوه قضاییه برای بررسی سریع ابعاد حادثه معدن زغال سنگ طبس
» اقتصادی
» چرا بورس به تصویب CFT واکنش منفی نشان داد؟
تاریخ انتشار : 2018/10/08 - 15:47
چرا بورس به تصویب CFT واکنش منفی نشان داد؟
دبیرکل کانون نهادهای سرمایه گذاری گفت: وقتی سرمایه گذاران حقیقی متعددی به طور مستقیم در بورس سرمایه گذاری میکنند، این سرمایه گذاران که معمولا سطح تحلیل پایین تری دارند باعث بروز رفتارهای هیجانی در بازار سرمایه میشوند.
به گزارش تدبیر تازه نیوز، علی اسلامی بیدگلی در گفتوگو با ایلنا درباره علت واکنش منفی بازار سرمایه به تصویب CFT گفت: به صورت کلی تصویب FATF منجر به حذف یک ریسک سیستماتیک از بازار سرمایه میشود و زمانی که یک ریسک مهم از بازار سرمایه حذف شود، میتوانیم انتظار رونق بازار سرمایه و رشد شاخص را داشته باشیم.
وی ادامه داد: با تصویب FATF انتظار می رود بخشی از محدودیتهای نقل و انتقالات مالی در سطح بین المللی برای بنگاهها و نظام پولی کشور مرتفع شود. طبیعتا این امر باعث کاهش هزینههای نقل و انتقالات شرکتهای پذیرفته در بورس میشود و در نهایت منجر به بهبود درآمد بانکها و نهادهای مالی پذیرفته شده در بورس خواهد شد و سهام داران از آن منتفع میشوند.
دبیرکل کانون نهادهای سرمایه گذاری تاکید کرد: این موضوعی است که باید به زمان سپرده شود تا اثر بخشی خود را در بازار سرمایه نشان دهد.
اسلامی تاکید کرد: با همه این انتظارات مثبت، روز گذشته بورس به تصویب CFT واکنش منفی نشان داد. این واکنش بازار سرمایه ناشی از چند اتفاق است اول اینکه وقتی سرمایه گذاران حقیقی متعددی به طور مستقیم در بورس سرمایه گذاری میکنند، این سرمایه گذاران که معمولا سطح تحلیل پایین تری دارند باعث بروز رفتارهای هیجانی در بازار سرمایه میشوند.
وی با بیان اینکه در گذشته این رفتارهای هیجانی قابل کنترل بود چراکه میزان سرمایه گذاران حقوقی چندین برابر سرمایه گذاران حقیقی در بازار سرمایه بود، ادامه داد: اما در حال حاضر با ورود منابع مالی جدید در چند ماه گذشته توسط سرمایهگذاران حقیقی تقریبا به لحاظ قدرت تصیم گیری سرمایه گذاران حقیقی و حقوقی با یکدیگر برابری میکنند. بنابراین فشار عرضهای که توسط اشخاص حقیقی وارد شد در لحظه منجر به بروز رفتار معکوس در بازار سرمایه شد.
دبیرکل کانون نهادهای سرمایهگذاری افزود: همزمان متاسفانه برخی از سرمایه گذاران حقوقی هم علی رغم اینکه یک بنگاه را اداره میکنند تصمیماتشان را مانند سرمایه گذاران حقیقی اخذ میکنند که منجر به تشدید این رفتار در بازار شد.
اسلامی گفت: امیدواریم در روزهای آینده بازار روند صعودی در پیش بگیرد. اما باید دو نکته در نظر گرفته شود اول اینکه بخش عمدهای از رشد انتظاری بازار که ناشی از تغییر نرخ ارز بوده در ماههای گذشته رخ داد و دوم اینکه افزایش قیمت ارز الزاما منجر به افزایش درآمد همه بنگاههای پذیرفته شده در بورس نخواهد شد. بنابراین از این پس، روند بازار سرمایه صعودی پیش بینی میشود اما نه با شتاب چند ماه گذشته و همچنین صعود به صورت بخشی در بازار انجام می شود.
برچسب ها : بورس , تدبیر تازه نیوز , دبیرکل کانون نهادهای سرمایهگذاری
دسته بندی : اقتصادی , بورس , خبر داغ
آخرین اخبار
ارسال دیدگاه
آخرین خبرمطالب بیشتر